Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank
TERRASWEELDE
Toon kaart
Richard vd Zalm
Opstalweg 19
2671 LW Naaldwijk
Zuid-Holland
T:  06-53114536
E:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo richardvdzalm
119

Fiberstone

Lichtgewicht, Hufterproof, Duurzaam en eenvoudig in onderhoud !

Fiberstone kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Fiberstone tuinmeubelen

Fiberstone is een mengeling van kunsthars en natuurlijke producten op een net van glasvezel. Een strak vormgegeven lichtgewicht planter met een fraai natuurlijk uiterlijk.

De op traditionele wijze handgemaakte meubels zijn gemaakt van glasvezel, versterkt met steengruis, in een verhouding van 65-35%. Het steengruis zit aan de buitenkant van de planter, dit geeft een 100% natuurlijke uitstraling.

De Fiberstone Glossy collectie is gemaakt van glasvezel met 22% steengruis, deze combinatie maakt de bak ijzersterk. De Glossy collectie is 7x gelakt met autolak waardoor de bak heel glad is. 

Nieuwe collectie van Jan des Bouvrie

De strakke vormgeving, het lichte gewicht, de weersbestendigheid en het zeer sterke materiaal…dat zijn de succesfactoren van de Fiberstone collectie.

Nieuw is de collectie strakke, moderne loungebanken, ligbedden, tafels, stoelen, etc. ontworpen door Jan des Bouvrie.

De Fiberstone Jan des Bouvrie collectie is gemaakt van glasvezel met steengruis, deze combinatie maakt de meubels ijzersterk.

De Glossy collectie (hoogglans in de kleuren zwart of wit) is afgelakt met hoogglans autolak en daardoor UV-bestendig en kras vast. Tevens is het hierdoor eenvoudig schoon te houden. De Fiberstone Glossy collectie is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Fiberstone is een mengeling van kunsthars en natuurlijke producten op een net van glasvezel. Strak vormgegeven en lichtgewicht met een fraai natuurlijk uiterlijk.

De op traditionele wijze handgemaakte meubels zijn gemaakt van glasvezel, versterkt met steengruis, in een verhouding van 65-35%. Het steengruis zit aan de buitenkant, dit geeft een 100% natuurlijke uitstraling.

De Fiberstone Glossy collectie is gemaakt van glasvezel met 22% steengruis, deze combinatie maakt de meubels ijzersterk. De Glossy collectie is 7x gelakt met autolak waardoor het oppervlak heel glad is. 

Specificaties
• Lichtgewicht
• Body van resinmix
• Handgemaakt in een mal

Eigenschappen natuurlijk materiaal Fiberstone

Onder normale omstandigheden is fiberstone vorstbestendig. Zorg er wel voor dat er geen water in de pot kan blijven staan. Tevens adviseren wij, bij plaatsing buitenshuis, de zijvlakken aan de binnenzijde te voorzien van isolatie om wortelschade door vorst zoveel mogelijk te beperken. Dit kan eenvoudig door bijvoorbeeld tempex plaatjes van 1cm dikte aan te brengen of noppenfolie.

 Deze producten zijn handgemaakt, elk artikel is dus uniek en kan lichte afwijkingen hebben met het getoonde beeld
• Zwarte producten kunnen door zonlicht iets verschieten. Met het onderhoudsmiddel dat wij verkopen komt de      oorspronkelijke kleur terug. Eén tot tweemaal per jaar de speciale fiberstone-olie aanbrengen en de staat van "nieuw"  komt weer helemaal terug ! Verkleuring wordt dan ook niet geaccepteerd als schade.
• Krimp en/of haarscheuren kunnen bij dit materiaal soms optreden, deze worden niet geaccepteerd als breuk

Advies voor gebruik binnenshuis :
De plantenbakken in deze groep zijn niet allemaal gegarandeerd waterdicht, geadviseerd wordt ze te voorzien van een kunststof inzethoes (zie productlijst) of waterdicht folie. 

 

Fiberstone meubelen kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.