Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank

TERRASWEELDE
Kwekerij R. van der Zalm
Richard vd Zalm

T:  06-53114536
E:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo richardvdzalm

Algemene voorwaarden

Handelskwekerij R. van der Zalm v.o.f.

handelend onder de naam Terrasweelde.nl

KvK nummer 27240187

Privacy
Gegevens welke bij ons bekend zijn over u als klant zullen uitsluitend door ons gebruikt worden om orders zorgvuldig en correct af te kunnen handelen. Gegevens, van welke aard dan ook, zullen door ons nimmer aan derden verstrekt worden. Ook zullen wij uw gegevens nooit misbruiken voor reclame/advertentie doeleinden door onszelf.

Betaling
U krijgt nadat u een bestelling heeft gedaan van ons een e-mail met daarin de gegevens over de door u bestelde artikelen en de gegevens om het factuurbedrag over te kunnen maken op onze bankrekening.

Indien uw betaling (bij zelf overboeken) niet binnen zeven (7) dagen bij ons binnen is of wij geen reactie van u hebben mogen ontvangen kunnen wij uw bestelling annuleren. U kunt hierna geen rechten ontlenen aan uw eerder geplaatste bestelling en zal deze opnieuw moeten ingeven.

Zodra het verschuldigde bedrag bij ons binnen is wordt uw pakket binnen 48 uur, of conform de bij het product behorende levertermijn, verstuurd tenzij een product niet op voorraad is. U krijgt hierover een bericht van ons. Mocht een levering langer dan 4 weken duren compenseren wij u met een korting van 10 procent op uw order. Dit houdt concreet in dat wij 10% van de artikelwaarde terugstorten op uw rekening. Dit is nooit van toepassing op artikelen waarbij nadrukkelijk een specifieke levertijd vermeld staat of in gevallen waar wij met de klant een levertijd hebben afgesproken. Deze levertijden zijn ten allen tijden indicatief.

Verzendkosten
Als bestelde producten verzonden moeten worden brengen wij verzendkosten in rekening. Deze vergoeding wordt automatisch bij uw artikelbedrag(en) opgeteld. Mocht u meerdere artikelen besteld hebben en is uw levering niet compleet, brengen wij uiteraard de tweede maal verzenden niet in rekening.
 
Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk te stellen voor zoekgeraakte bestellingen bij of door de vervoerder. Indien de vervoerder besluit een pakket/levering af te geven op een ander adres dan opgegeven bij afwezigheid of bij geen gehoor, valt dit tevens onder de verantwoording van de vervoerder dan wel klant. Tevens zijn wij niet aansprakelijk te stellen voor het foutief opgeven van uw adres of bezorggegevens. Op het moment van verzenden zijn de artikelen geheel uw eigendom.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de levering- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Voor de gevolgen van tik of zetfouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Mocht u vragen hebben over bepaalde artikelen, een betaling of verzending dan kunt u die stellen via het volgende e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reclame
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw bestelling is het mogelijk deze te retourneren binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling. Retourzendingen dienen te voldoen aan de volgende eisen:

Daar wij veelal werken met natuurproducten gelden tevens de volgende aanvullende leveringscondities:

  • Reclames dienen binnen 3 dagen na ontvangst van de goederen gezonden te worden samen met foto’s, per e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Zichtbare transportschade dient bij ontvangst aangemerkt te worden op de vrachtbrief.
  • Voor geaccepteerde klachten geldt, dat er vervangend geleverd wordt met de eerstvolgende levering.
  • Terrasweelde.nl is maximaal aansprakelijk tot het bedrag van onze verkoopprijs.
  • Al onze producten zijn handgemaakt, elk artikel is dus uniek en kan lichte afwijkingen hebben.
  • Zwarte producten kunnen door zonlicht iets verschieten. Met het onderhoudsmiddel dat wij verkopen, komt de oorspronkelijke kleur terug. Verkleuring wordt niet geaccepteerd als schade.
  • Krimp of haarscheuren worden niet geaccepteerd als breuk. 

  
Indien uw retourzending niet voldoet aan de bovengestelde voorwaarden zal deze niet in behandeling genomen worden.

Het adres voor uw retourzending is:
Handelskwekerij R. van der Zalm v.o.f.

Opstalweg 19
2671 LW   Naaldwijk
(Gem.Westland)

(Druk- en zetfouten voorbehouden)

------------------------------------------------------------------------------------------
COPYRIGHT

Niets van deze website mag zonder toestemming van Handelskwekerij R. van der Zalm v.o.f. gekopieerd of gepubliceerd worden in welke vorm dan ook. Copyright © 2013 - 2014 R. van der Zalm v.o.f. alle rechten voorbehouden.

Materials available on TerrasWeelde.nl are protected by the copyright laws of the Netherlands and other countries. Copyright © 2013 - 2014 R. van der Zalm v.o.f. All rights reserved.
-----------------------------------------------------------------------------------------